Du er her:

Kværs sogn har siden 2008 indgået i et samarbejde med de 7 kirkegårde i Gråsten, Adsbøl, Rinkenæs og Egernsund kirkegårde omkring driften af kirkegårdene.

Siden 2019 har Gråsten og Omegns Kirkegårde været en selvstændig virksomhed

Administration og vedligeholdelse udføres af en fælles arbejdsstyrke, som er ansat i Gråsten og Omegns Kirkegårde og har base i  Gråsten.

Ved at administrere, passe og udvikle hele 7 kirkegårde under eet opnås væsentlige stordriftfordele.
Fordelene er mere rationelle arbejdsgange, en bedre maskinpark og ikke mindst rutiner, som giver både effektivitet og større arbejdsglæde blandt de ansatte.

I den fælles kirkegårdsbestyrelse sidder to repræsentanter fra hvert menighedsråd, samt kirkegårdslederen og regnskabsfører.

Formand for Gråsten og Omegns Kirkegårde er Margit Kristensen (Formand for Egernsund menighedsråd)